Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

«YOUNG_steps3 FESTIval»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
«Συνδυάστε, δημιουργείστε, φωτογραφίστε,
ζωγραφίστε, παρουσιάστε έργα τέχνης!»

Στα πλαίσια του «YOUNG_steps3 FESTIval», το οποίο θα διεξαχθεί 10 - 11-12 Οκτωβρίου 2008, σας καλεί να συμμετάσχετε στους παρακάτω διαγωνισμούς Φωτογραφίας – Videos – Έργα Τέχνης – Ζωγραφικής, Κυνήγι θησαυρού. Οι συμμετοχές μπορούν να είναι είτε ομαδικές, είτε ατομικές, ενώ τα καλύτερα θα μπουν σε ένα λεύκωμα – ημερολόγιο, ενώ θα απονεμηθούν βραβεία και έπαινοι. Όσο αφορά το Κόστος υλικών κατασκευής (κύβος, panels, εκτύπωση φωτογραφιών) μπορούμε να συζητήσουμε τον τρόπο που μπορούμε να βοηθήσουμε.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ανακάλυψη
Εντοπίστε ένα σημείο στην περιοχή, το οποίο σας έκανε εντύπωση και θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει. Πείτε μας τον λόγο. Φωτογραφίστε τον και θα τον αναδείξουμε.
Video clips: Παρέμβαση
Βρείτε ένα σημείο που οι παρεμβάσεις του ανθρώπου επιβαρύνουν με σκουπίδια, μπάζα κ.λπ. Προσπαθήστε να τον αλλάξετε καθαρίζοντας τον και βιντεοσκοπήστε τον φωτογραφίστε τον ΠΡΙΝ, ΚΑΤΑ την διάρκεια της αλλαγής και ΜΕΤΑ την δική σας παρέμβαση. ΟΛΕΣ οι συμμετοχές που θα εμφανίζουν διαφορά στις λήψεις ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και λήψεις με φωτογραφική μηχανή.
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ: Διασκέδαση
Zωγραφιές graffiti σε panels ή διάφορες επιφάνειες (ξύλα, πέτρες, κ.ά.)
ΚΥΒΟΙ: Ελεύθερη έκφραση
Ετοιμάστε ένα κολάζ πάνω σε ένα η και περισσότερους κύβους (μικρούς μεγάλους, με οποιοδήποτε μέγεθος ή υλικό., Ζωγραφίστε, κολλήστε φωτογραφίες ή υλικά που βρήκατε στο δρόμο και σας έκαναν εντύπωση.
Ημερομηνία παράδοσης των έργων είναι έως 20 Σεπτεμβρίου 2008.
Δηλώσεις συμμετοχής: 22990 72001 και 69.46.73.87.77