Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Innovate Your Life, Make it Sustainable

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Τσεχική Δημοκρατία: Innovate Your Life, Make it Sustainable
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Konopa, μέλος του Δικτύου Youth and Environment Europe, αναζητά συμμετέχοντες για το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
«Άλλαξε τη Ζωή σου,
Κάνε τη Βιώσιμη»
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, απευθύνεται σε όλους όσους απασχολούνται σε οργανώσεις νέων (και έχουν ηλικία 18 έως 30 ετών) οι οποίοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε τεχνικές αειφόρου ανάπτυξης και σε θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην περιοχή Jindrichovice pod Smrkem της Τσεχικής Δημοκρατίας τον Ιούνιο του 2009 και θα έχει διάρκεια 7 ημερών.
Σε ότι αφορά το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου, οι διοργανωτές θα καλύψουν εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα διαμονής και διατροφής και κατά 70% τα έξοδα μετάβασης των συμμετεχόντων στην Τσεχική Δημοκρατία.
Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση katka@yeenet.eu, έως τις 15 Ιανουαρίου 2009.
Μπορείτε να μεταφορτώσετε την αίτηση συμμετοχής από την ακόλουθη σύνδεση: http://www.youth-partnership.net/youth-partnership/news/news_62.htmlΠηγή: Youth Partnership