Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η νιότη δεν εκφράζεται ηλικιακά ή φυσιογνωμικά. Εκφράζεται στις ιδέες

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011..
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την αισιοδοξία του για έξοδο από την κρίση εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, Δρίκο Αρμόδιο και τα μέλη της νέας διοίκησης του.
«Η αυριανή μέρα θα είναι καλύτερη», δήλωσε ο κ. Παπούλιας και αναφέρθηκε στα εμπόδια που είχαν να αντιμετωπίσουν οι νέοι στην εποχή του, τα οποία σήμερα είναι αδιανόητα, όπως ο πόλεμος, η κατοχή, ο εμφύλιος και η Χούντα, ενώ σημείωσε ότι η αισιοδοξία του δεν είναι επίπλαστη, αλλά εδράζεται στο ότι «καθένας που αγωνίζεται για να αλλάξει πολλά πράγματα που δεν πάνε καλά στην κοινωνία, δεν μπορεί να είναι απαισιόδοξος».
Πρόσθεσε δε ότι παίρνει κουράγιο από την «άλλη Ελλάδα», τους νέους επιστήμονες, τους νέους αγρότες και τους νέους επιχειρηματίες που συναντά και δήλωσε πρόθυμος να συμμετάσχει στις δράσεις του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.
Από την πλευρά του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, ο πρόεδρος Αρμόδιος Δρίκος δήλωσε ότι η νέα Διοίκηση επιθυμεί όχι μόνο την «ευλογία» του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και τη συνεργασία του στις δράσεις που ετοιμάζει. «Η νιότη δεν εκφράζεται ηλικιακά ή φυσιογνωμικά. Εκφράζεται στις ιδέες και νομίζω ότι είστε ένας από τους δυνατούς νεολαίους αυτής της χώρας», τόνισε.