Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ο Δήμος Σαλαμίνας, ο οποίος κατά τον μήνα Σεπτέμβριο του 2011 διοργανώνει εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας τιμώντας την 2491η επέτειο της ηρωικής Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, προκηρύσσει σε συνεργασία με τον Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό Σαλαμίνας «Το Καφενείο των Ιδεών», Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα «Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας».
Στον Διαγωνισμό, μπορούν να λάβουν μέρος λογοτέχνες από όλο τον κόσμο.
Προθεσμία αποστολής έργων μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2011, με πλήρη τα στοιχεία των διαγωνιζομένων. Γίνονται δεκτά ποιήματα, διηγήματα και χρονογραφήματα, μέχρι δύο (2) σελίδες Α4.
Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν α) ηλεκτρονικά στην διεύθυνση  koubatis@cyta.gr, β) ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου 2  - Τ.Κ. 18900 Σαλαμίνα, με την ένδειξη: «Για Λογοτεχνικό Διαγωνισμό».
Οι μετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τρία πρώτα Βραβεία, οι δε νικητές, θα προσκληθούν στην Σαλαμίνα με έξοδα διακίνησης και διαμονής από τον Δήμο Σαλαμίνας, προκειμένου να παραλάβουν τα βραβεία τους.
Προκριματικά θα επιλεγούν πενήντα έργα, η δε τελική κρίση θα γίνει ενώπιον ακροατηρίου. Άπαντες οι συμμετέχοντες, μπορούν να παρευρίσκονται στην τελική κρίση και απονομή των Βραβείων, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10.00΄ το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο Σαλαμίνας και στα πλαίσια των «Σαλαμινείων 2011».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ