Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τι θα έκανες για 5€;



Σήμερα σας παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα fivess.gr. Η ιδέα ξεσηκωμένη από το εξωτερικό, εκεί που σκαρφίζονται συνεχώς κόλπα για χρήματα και προώθηση.Όχι πως αυτό είναι κακό, απλά το αναφέρουμε. Πάμε να δούμε μαζί, τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη σελίδα και πως μπορούμε να κερδίσουμε.

Πως λειτουργεί: Πολύ απλό. Γράφεις τι θα έκανες για 5€. Για παράδειγμα, "για 5€ θα σου μεταφράσω 5 σελίδες από τα Αγγλικά στα Ελληνικά" ή "για 5€ θα σου δώσω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις διακοπές σου στα Χανιά". Μπορείτε να προσφέρετε ότι θέλετε. Ειλικρινά, ότι μπορεί να κατεβάσει ο νου σου. Όλα αυτά, κοστίζουν ένα five, δηλαδή 5€. Αν κάποιος αποφασίσει να αγοράσει τις υπηρεσίες σας, θα επικοινωνήσει μαζί σας και προχωράει το deal.

Προσφορά: Αφού γίνεις μέλος, συμπληρώσεις το προφίλ σου στο Fivess.gr και επιβεβαιώσεις το email σου, μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου Fivess και να προσφέρεις την υπηρεσία σου.Η προσφορά θα εγκριθεί και ξεκινά η προώθηση της προσφοράς, στην αντίστοιχη κατηγορία.

Αξιοπιστία: Απόλυτα αξιόπιστο site, το fivess σου παρέχει πλατφόρμα μηνυμάτων και την απαραίτητη ασφάλεια για τη συναλλαγή. Τα χρήματα που καταθέτεις πηγαίνουν στο Fivess.gr και ο πωλητής πληρώνεται εφόσον έχει ολοκληρώσει την υπηρεσία του και είσαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Τρόποι πληρωμής: Μπορείτε να πληρώσετε με δύο τρόπους. Είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα, είτε μέσω paypal (ακόμα και σαν guest). Πριν παραγγείλετε, επικοινωνήστε με τον πωλητή και ρωτήστε τον για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Ψάξτε, βρείτε αυτό που θέλετε, αγοράστε το.
Ψάξτε, βρείτε τι μπορείτε να προσφέρετε, πουλήστε το.
Τόσο απλό.


http://www.fivess.gr/