Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Οριστικά Αποτελέσματα ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΧ 65.903/1/2012

                   
           Οριστικά αποτελέσματα προσληπτέων 903 ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24/09/2012

Οριστικά αποτελέσματα προσληπτέων της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων με βάση την υπ’ αριθμ. ΚΟΧ  65.903  / 1 / 2012 ανακοίνωση του συλλόγου Παγκόσμιο Δίκτυο Αλληλοβοήθειας «κράτα ΜΕ» που αφορά το θέμα:

«ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ δεκαέξι (16) ατόμων ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΚΟΧ) «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ   - Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ»

1. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποδοχής των θέσεων εργασίας με βάση τον προσωρινό Πίνακα Προσληπτέων (ωφελουμένων) που είχε ανακοινωθεί στις …15/09/2012… μπορείτε να δείτε τον οριστικό Πίνακα Προσληπτέων κατ’ αλφαβητική σειρά με αναγραφή του κωδικού θέσης πρόσληψης, στο σύνδεσμο 903_ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ. Σημειώνεται ότι ο πίνακας είναι οριστικός.

Καλούνται οι νέοι προσληπτέοι που δεν έχουν κάνει δήλωση αποδοχής της θέσης τους να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία μας στο 22990-40014 για να υποβάλλουν τη δήλωση αποδοχής της θέσης και το Δελτίο Ατομικών Στοιχείων.

Όπως αναφέρεται τις «Οδηγίες για τους ωφελούμενους του Προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής - Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»  υπενθυμίζουμε ότι:
α. Η αποδοχή της θέσης απασχόλησης γίνεται με την υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης υπόδειγμα της οποίας μπορείτε βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο AIT_YΠ_ΔΗΛ_AΠΟΔΟΧΗ_ΘΕΣΗΣ ενώ κάθε ωφελούμενος μπορεί να απασχοληθεί σε μία θέση εργασίας έως πέντε (5) μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

β. Μαζί με την παραπάνω Υπεύθυνη Δήλωση θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συμπληρωθεί και να κατατεθεί και το Δελτίο Ατομικών Στοιχείων του προσλαμβανόμενου το οποίο μπορείτε βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο ΔΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Επισημαίνεται ότι η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο Δελτίο Ατομικών Στοιχείων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Για την αποφυγή λαθών στην αποστολή των πινάκων στον ΟΑΕΔ για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών των προσληφθέντων παρακαλούμε όπως μαζί με το Δελτίο Ατομικών Στοιχείων κατατεθεί και αντίγραφο της Κάρτας ΑΜΚΑ ή εκτυπωμένη σελίδα από το amka.gr με τα στοιχεία του προσληφθέντος.

γ. Ο φάκελος με τα παραπάνω έγγραφα μπορεί να κατατεθεί στα γραφεία του συλλόγου  η να αποσταλεί με συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση:


Παγκόσμιο Δίκτυο Αλληλοβοήθειας  «Κράτα ΜΕ»
Δ. Παπασιδέρη 13 – Τ.Κ. 190 03 Μαρκόπουλο Μεσογαίας
(για Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών)