Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η για Ε Φ Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Πένα της Ανατολικής Αττικής



10 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημερώνουμε τους υποστηρικτές και φίλους του συλλόγου μας ότι η εφημερίδα «ΠΕΝΑ της Ανατολικής Αττικής», δημιουργήθηκε μετά από προσπάθειες μελών του συλλόγου μας, για να αναδειχτούν οι συλλογικές δράσεις και η επιχειρηματικότητα στην Ανατολική Αττική.
Εμπνευστής του ονόματος της, ήταν ο εξωτερικός συνεργάτης και υπεύθυνος εμπορικός διευθυντής Π.Ε., ο οποίος ανέλαβε έναντι αδράς αμοιβής, την προώθηση της από κοινού με την εφημερίδα «η Φωνή του Πόρτο Ράφτη», ιδιοκτησίας του Πολιτιστικού Εξωραιστικού Συλλόγου Πόρτο Ράφτη.

Ωστόσο, αμέσως μετά την έκδοση του δεύτερου τεύχους, διέκοψε την συνεργασία του και από τις δύο εφημερίδες αποσύροντας το λογότυπο-όνομα και όχι μόνο, καθώς καπηλευτηκε δια ίδιον όφελος και εις βάρος πολυετών αφιλοκερδών προσπαθειών των μελών του Δ.Σ, για δικτύωση, επένδυση έκδοσης, δημοσιεύσεις, διαφημιστικές συνδρομές, έξοδα, εθελοντές για τον μη κερδοσκοπικό σκοπό των συλλόγων. 
Για το λόγο αυτό θέλουμε να πληροφορήσουμε τους φίλους και υποστηρικτές μας, ότι το Δίκτυο Αλληλοβοήθειας «κράτα ΜΕ» μαζί με τον Πολιτιστικό Εξωραιστικό Σύλλογο Πόρτο Ράφτη, αναστέλουν την έκδοση των εφημερίδων του, ελλείψει εσόδων.
Επίσης ουδεμία σχέση υπάρχει πλέον με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της κερδοσκοπικής επιχείρησης στην οποία πλέον, ανήκει η εφημερίδα  με το όνομα  "ΠΕΝΑ".

Φίλες και φίλοι,
Συνεχίζουμε δυναμικά τις δραστηριότητες μας του συλλόγου μας, για τις οποίες θα προσπαθήσουμε να ενημερώνεστε από έντυπο και διαδικτυακό τύπο.
Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε κάθε προσπάθεια για ανιδεοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο