Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ Β ΔΟΣΗ



Μαρκόπουλο, 20 Μαΐου 2013

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Αλληλοβοήθειας ¨κράτα ΜΕ " βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους ωφελούμενους της Κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής ότι μετά από δύο σχεδόν μήνες πιέσεων στους αρμόδιους φορείς ξεκίνησε η εκταμίευση των κονδυλίων για την αποπληρωμή της Β Δόσης .
Σήμερα πραγματοποιείται η πληρωμή σε τέσσερεις από τους οκτώ περιφερειακούς τομείς  και ευελπιστούμε σύντομα να παραλάβουμε και τις υπόλοιπες επιταγές για τους εναπομείναντες τομείς.

Επίσης για διευκόλυνση των ωφελουμένων  θα αποσταλούν στον τόπο εργασίας τους οι ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ μέχρι 31-12-2012 για φορολογική χρήση έτους 2013.
Για αποδοχές έτους 2013, οι Βεβαιώσεις Αποδοχών, θα παραληφθούν μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και την λογιστική του εκκαθάριση η οποία θα γίνει με την ολοκλήρωση της Γ Φάσης του προγράμματος, ενώ σε όσους τους ωφελούμενους έχουν αιτηθεί ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ έχουν ήδη δοθεί.

Επίσης, όσο αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων από μέρους του φορέα μας τηρούνται όλες οι διαδικασίες που υποχρεούμεθα να εφαρμόσουμε ως δικαιούχοι προγράμματος ΚΟΧ. Ως εκ τούτου  οι ωφελούμενοι ασφαλιστικά καλύπτονται πλήρως και ακολουθούνται διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα των υπηρεσιών οι οποίες εμπλέκονται για την καταχώρηση και απόδοσή τους,
Δοθείσης ευκαιρίας σας ενημερώνουμε ότι, σε περίπτωση  εκκρεμοτήτων του φυσικού αντικειμένου και δεδομένου ότι αφορά Ευρωπαικά κονδύλια, θα παρακαλούσαμε συμπράττοντες φορείς και ωφελούμενους, να διευκολύνουν τους συνεργάτες μας ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση του φυσικού αντικειμένου και να συμπληρωθούν οι φάκελλοι που απαιτούνται για την Γ Δόση και την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Σας ευχαριστούμε

Το Δ.Σ.