Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με την ενημερωτική μας επιστολή θέλουμε να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ «κράτα ΜΕ» στα πλαίσια της πρόσκλησης από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τη «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ», έχει συμπράξει υπογράφοντας Μνημόνιο/Συμφωνία Συνεργασίας με πέντε (5) Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, πέντε (5) Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Περιφέρεια Αττικής.


Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει με συγκριτικά κριτήρια από στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ωστόσο ευελπιστούμε στην θετική εξέλιξη τους λόγω ότι έχουν σχεδιαστεί καινοτόμες προτάσεις, με μακροχρόνιους δείκτες βιωσιμότητας। Στα πλαίσια των παραπάνω συνεργασιών ενδεικτικές δράσεις είναι:


* 3R - PROJECT (reCYCLE - reUSE – reTRADE)


* Εθελοντισμός και ανάπτυξη κοινωνικού νομίσματος (Lets)


* Πρόληψη και προστασία της Υγείας παιδιών, εφήβων και νέων


Κύριος στόχος μας να δημιουργηθούν σταθερές – συνεχείς και πιστές σχέσεις αμοιβαιότητας που θα ενδυναμώσουν τους κατοίκους κάθε περιοχής. Συνεπώς για την υλοποίηση των ανωτέρω δράσεων απαιτείται η συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών, στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν νέες ικανότητες και δεξιότητες


Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ «κράτα ΜΕ» αναζητά τους κατάλληλους συνεργάτες, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα αγγλικά και χρήση υπολογιστών. Επιπλέον πρέπει να διαθέτουν, πέραν των τυπικών προσόντων, πάθος, επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, γνώσεις σε θέματα κοινωνίας των πολιτών, μπορούν να ιεραρχούν προτεραιότητες για την επίτευξη του κοινού στόχου και συνεργάζονται θετικά με την τοπική κοινωνία.


Για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας στο Ε-mail: kratame@gmail.com και kratame@yahoo.gr ενώ θα σας προσκαλέσουμε, άμεσα για την έναρξη της διαδικασίας υλοποίησης των προτάσεων μας στην περιοχή σας.


Το Δ.S