Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2011 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου "Οι Ακρίτες του Πόντου" σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που θα πραγματοποιηθούν στις 17, 18 & 19 Μαΐου...
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Την Τρίτη 17 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό κέντρο της Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας, για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» σε συνεργασία με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας θα διοργανώσουν έκτακτη αιμοδοσία την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 και ώρα 9 π.μ.–12 μ.μ.
Ο Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου "Μιθριδάτης" σας προσκαλεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 στις 7:30 μ.μ. στην εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Οι Πολιτιστικοί σύλλογοι: Λευκαδίων «ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ», Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής, Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας-Πολλών Νερών και Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ» συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τη γενοκτονία των Ποντίων.
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου και το Ερευνητικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα θα παρουσιάσουν το ντοκιμαντέρ για την ιστορία και τον Πολιτισμό του Πόντου.
Το Τμήμα Νεολαίας & τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης χορεύουν για τελευταία φορά φέτος την Παρασκευή 13 Μαϊου 2011 στις 21:00 στην Αιθ. δεξιώσεων "Ελευθεριάδης"

Κάντε κλικ πάνω στον τίτλο για να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτηση

ΠΗΓΗ: http://epontos.blogspot.com/